Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Landschapschilderen in Tsjechië

Zomercursus voor beginners en gevorderden

door

Maarten Welbergen


Cursus aquarelleren.

   Urban Sketching en AQUARELLEREN IN

(het groene) PRAAG

een week van 16 juli tot 24 juli 2022

In de zomer 2022 organiseren wij weer speciaal 'Urban sketching' in Praag.

Praag leent zich uitstekend voor diverse schilder-locaties van 'groen/landelijk rustig' tot 'stad/bruisend druk'! Ook is dit een uitstekende gelegenheid om Praag beter te leren kennen.

Op de 'burcht' in parkachtige omgeving als wel aan de rivier de Vltava met de stad aan beide kanten krijgt u elke dag les in de ochtend. In de middag kunt u doorwerken of de stad bekijken en musea bezoeken. aan het einde van de middag krijgt u een uitgebreide werkbespreking. Midden in de deze week gaan wij gezamenlijk in de middag naar één van de musea van Praag.

Praag is makkelijk te bereiken met vliegtuig via Schiphol of een trein vanuit Nederland met overstap in Berlijn. U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid rijden via o.a. Dresden.

VERBLIJF:

Op de 'Burcht' vlakbij het paleis en naast de barokkerk 'Loreta' staat ons verblijf in een eeuwenoud klooster (deels nog in gebruik). Zoals het een klooster betaamt is het binnen zeer stil op een rustig gedeelte van de stad.

U kunt gebruik maken van de lommerrijke binnenplaats en luisteren naar het gebeier van de klokken.

U verblijft in gerieflijke 1 persoons kamers met douche en toilet op de gang. Wifi is aanwezig!