Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Landschapschilderen in Tsjechië

Zomercursus voor beginners en gevorderden

door

Maarten Welbergen

reacties van cursisten over de kwaliteit

Hier leest u de ervaringen van leerlingen van de cursus over het leren schilderen naar de natuur tijdens schilderen in Tsjechië met o.a. aquarellechniek, olieverftechniek en pastel-tekenen. Ook kunnen hier opmerkingen geplaatst worden over de kwaliteit van de docent en de feed-backs die hij geeft tijdens de werkbesprekingen. Wat vond men bijvoorbeeld over de keuzes van de onderwerpen en de afstand daarvan t.o.v. de accommodatie. Daarbij zijn er ook opmerkingen over het verblijf in de accommodaties bijvoorbeeld: hoe was de kamer, hoe waren de bedden en was het er schoon en rustig. Verder kan men hier lezen wat men vond van de gastronomische vegetarische maaltijden (ontbijt en diner) die Zuzana iedere dag prepareerde.

"Mooie opbouw,fijn om zo gestructureerd steeds de variatie en daarmee ook de complexiteit te verhogen. Accommodatie was perfect! Sfeervol en luxe! Eten echt top! Zuzana kookt heel lekker. Ik vond de week zeer de moeite waard. Veel geleerd. nieuw zowel in techniek als het buiten schilderen op goed uitgekozen locaties. Zeer gezellig door de groep en de organisatie. Echt een aanrader!

Jeanette

Ik vond de opbouw van de lesdagen heel geschikt voor mij als beginnend waterverf gebruiker. De accommodatie was fantastisch leuk en meer dan adequaat! De maaltijden waren uitstekend. Ik heb de week als bijzonder ervaren in meer dan een opzicht:de locatie, het gezelschap en last but not least: voor mij een prettige en leerzame introductie in het aquarelleren!

Hugo

"De eerste keer dat ik meeging vond ik die opbouw heel fijn- het is prettig om niet meteen te beginnen met alle kleuren , omdat er zoveel te leren valt in het begin kan het nogal veel zijn.De accommodatie was prachtig! Heel fijn dat het er lekker koel bleef ook in de hete uurtjes van de dag. De maaltijden waren heerlijk en goed verzorgd. Leuk om ook echte Tsjechische gerechten te eten. Als iemand die deze keer voor de vierde keer mee was, lijkt het mij duidelijk: Ik ben fan!"

Riske

"Leuk om alle foto weer eens terug te zien. Heb er hele goede, mooie, leuke en gezellige herinneringen aan en oh oh...wat heb ik (ook) in Tsjechie veel van je geleerd!"

Claartje

"Het waren hele fijne lessen in een prachtige omgeving"! Je hoeft je bijna nergens zorgen om te maken want het is tot in de puntjes geregeld. Maarten geeft op een prettige, rustige en opbouwende manier les op ieders niveau. Bij de gezamenlijke besprekingen altijd top en een tip waarmee je weer verder kan. Een super fijne leerzame ervaring! "

Michéle

Geef een reactie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible